Om Ulstrup Hundecenter

Ulstrup Hundecenter er en lille privat træningsplads, beliggende mellem Hammel og Randers, ca. 8 km fra Ulstrup.

Det skal være sjovt at træne hund!

Tanken med Ulstrup Hundecenter er at skabe et sted, hvor hunde og deres ejere kan komme og få konstruktiv hjælp og vejledning til træning af deres hund. Hos Ulstrup Hundecenter er det gode samarbejde i fokus, og vi lægger vægt på, at det skal være sjovt, seriøst og hyggeligt at træne hund, for både hund og ejer.

Vi træner med positiv indlæring via belønningsbaseret metoder –  Der bruges godbidder og legetøj under indlæringen.

Derudover gør vi en dyd ud af, at lære dig, at forstå din hund og dens signaler, for at opnå et bedre resultat igennem gensidig glæde, forståelse og et godt samarbejde.

Hos Ulstrup hundecenter kan du træne med din hund uanset om den skal bruges aktivt på jagt eller ej. Vi tilbyder dig den hundetræning, din hund har brug for.

Små hold

Der er oftest max 6 hunde på holdene, da vi lægger vægt på tid og plads hos den enkelte hund og ejer. Om vinteren er der flere hold hvor der max er 4 hunde på holdet, da vi så har mulighed for at træne indendørs.

Certificeret instruktør

Rikke Iburg Thomsen er Ulstrup Hundecenters primær instruktør.

Rikke startede sin uddannelse som hundetræner tilbage i 2009, hos Hunde psykolog Lone Greva/Århus. Rikke har lige siden selv trænet og arbejdet med egne og andres hunde. Igennem tiden er der kommet meget ny viden indenfor belønnings baseret hundetræning, og Rikke har igennem årene fulgt denne udvikling og har derfor en god “rygsæk” med sig inden for stort set alle former for HUND.

Rikke er også uddannet  instruktør v. Spaniel klubben, derudover har hun en 1. årige “Klikkertræner” uddannelse v. Canis NO,   “Belønningsbaseret fuglehundetræner” v. Thomas Stokke. Instruktør uddannelse  v. Apportering till vardag och fest, Instruktør uddannelse v. Online jagthund.
Rikke har udover alle disse uddannelser deltaget på adskillige efteruddannelses kurser inden for Jagt træning, Spaniel specifik jagt, kropskontrol, lydighed, Schweiss spor & familiehundetræning. Rikke har mange års undervisningserfaring.

Privat har Rikke spaniels som hun flittigt bruger til undervisning og div prøver

Rikke brænder for at hjælpe folk til at få en bedre forståelse for deres hund, og for at man via fælles succes styrker samarbejdet og kontakten imellem hund og ejer.

Nedenstående er et udpluk af Rikkes Instruktør CV

 • Uønsket adfærd, knæk koden v. Christine Løwe
  2019
 • Best hverdag & konkurrence lydighed v. Marie Brandel
  2019
 • Schweiss kursus DKK
  2018
 • Belønnings baseret træneruddannelse for fuglehunde v. Thomas Stokke
  2016/2017
 • Dog manegement & handler kursus v. Gerard O’shae
  2016
 • Klikkertræneruddannelse (CANIS)
  2015
 • Stop jagten v. Irene Jarnved
  2015
 • Træner kursus Spaniel klubben
  2014
 • Hundens anatomi og bevægelser m. Gerard O’shea
  2013

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.